Blog

Gepost door: Admin Admin
25/08/2014
comments

Optrekken van de eerste verdieping


Na het bouwverlof zijn de werken weer volop aan de gang. De binnenmetselwerken op het gelijkvloers werden nog voor het bouwverlof beëindigd en als laatste werk voor de vakantie werd het gelijkvloers dichtgelegd. Nu is men volop bezig met het optrekken van de binnenmuren op de eerste verdieping.

Ondertussen zijn reeds 2 woningen op plan verkocht en zijn er een aantal verkoopgesprekken lopende. Vroege beslissers kunnen naar hun wens bijsturen in de indeling van de woning. Er blijft immers geruime inbreng van de kopers mogelijk, dit ondanks enkele vaste ontwerpparameters volgend uit BREEAM. Zo worden enkel wijzigingen doorgevoerd die bijvoorbeeld de levenslange toegankelijkheid niet in het gedrang brengen, geen vermindering in lichtinval betekenen, geen invloed hebben op de energievraag….

Bij verkoopgesprekken bleek ook de noodzaak aan een kleine berging per woning. Dit is nu in het ontwerp geïntegreerd.